9 beneficii ale platformei digitale George de la BCR

George este platforma digitală de la BCR. Este intuitivă, smart și personalizabilă.

1. Platforma digitală George a fost construită cu misiunea de a sprijini clienții Erste și ai băncilor din portofoliul grupului să înțeleagă cum își utilizează finanțele proprii, să-i ajute să-și administreze bugetul mai eficient, să își îmbunătățească situația financiară și să economisească mai mult.

2. George nu este doar un serviciu de internet & mobile banking, ci un mod complet de a face banking, o experiență digitală. Disponibil pe telefon și tabletă sau laptop, George este pregătit să te însoțească peste tot și să facă totul mai simplu și mai inteligent. De la primul login până la cea mai importantă tranzacție, simți că îți simplifică viața și face banking-ul în sfârșit cool.

3. ZERO comision de administrare.

4. ZERO comision la retrageri de la orice ATM din lume sau transferuri în lei către orice bancă din România.

5. ZERO comision pentru emiterea și administrarea a 2 carduri suplimentare.

6. Transfer instant de bani în contul George, cu un alt card, de la altă bancă. Simplu, 100% online, 100% inteligent.

7. Mai multe conturi la mai multe bănci? Nicio problemă. George este prieten cu orice bancă. Multibanking – poți să vezi totul rapid, într-un singur loc: George app.

8. Bani înapoi la cumpărături. Activezi George Moneyback din Profil, plătești cu cardul la partenerii BCR și primești înapoi în cont suma echivalentă reducerii. 

9. Contul George poate fi personalizat adăugând componentele preferate precum: cardul gold sau platinum, asigurări de călătorie, s.a.

Criterii minime de eligibilitate pentru client: • Persoana de cetatenie romana care a împlinită vârsta de 18 ani • Adresa de domiciliu/reședință sa fie pe teritoriul României • Sa aiba număr de telefon valid de Romania • Adresa de email validă • Carte de identitate românească.

Detalii: george.bcr.ro

Scrie un comentariu

Deschide acum o franciză ADN Finanz în orașul tău! Oferi clienților serviciile noastre financiare și obții câștiguri substanțiale.

X