Se poate achiziționa mașină în leasing pe firmă nou înființată?

Observând probabil că scriu destul de des pe blog despre finanțări, am primit întrebarea din titlu de la un cititor. Din experiență îți pot spune că dacă știi să speculezi anumite situații poți obține credite sau leasing-uri în condiții foarte bune. Cu atât mai mult în prezent, când băncile au început o ofensivă de relaxare a condițiilor de creditare și creștere a numărului clienților.

Later Edit: Ca răspuns la întrebările primite pe mail, pentru cei interesați de achiziția în leasing pentru taxi pe firmă nou înființată, nu este nicio problemă. Am deja clienți care până de curând erau șoferi angajați/colaboratori la diverse firme de taximetrie, dar au ales să lucreze pe propria firmă nou-înființată, achiziționându-și mașini noi în leasing prin oferta despre care vă vorbesc.

Dacă vrei mai multe detalii lasă un comentariu public partea de jos a paginii sau scrie-mi înprivat, pe pagina de contact a blogului.

2 comentarii

  1. Am o firma infiintata de 6 luni , fara datorii clar dar si fara profit , pot obtine o masina in leasing pe Srl meu?

    • Alex Neagu

      Bună ziua. Da, puteți obține leasing auto în această situație, cu avans 30% și dobândă 7,7% pe an. Vă rog să mă apelați – 0772.151.272 (luni-vineri 09:00-17:00).

Scrie un comentariu