Recomandare: Restaurant Aida Focșani

aida-focsani-4

Când ies în oraș caut o locație unde pot mânca ceva gătit cu stil, cu o atmosferă caldă și un design care să mă încânte. Focșani, Vrancea. Un oraș cu puțini turiști într-o zonă la granița între Muntenia și Moldova, apreciată mai mult pentru vinuri.

Ajung în Focșani cam o dată la 2-3 luni, de obicei în grabă. Și aici am redescoperit Restaurant Aida. Mă exprim așa pentru că locația îmi este dragă de mulți ani, dar actualii manageri au investit mult în noi senzații vizuale și gustative pentru clienți.

Apreciez tare mult interiorul de la Aida. Te relaxează pur și simplu și te face aproape să crezi că ești în casa unei familii pasionată de design.

aida-focsani-1

Un motiv în plus pentru care vorbesc cu drag despre această locație este muzica. Se aude discret (blues, jazz, oldies), ceea ce îți va permite să iei prânzul într-un mod tare plăcut cu un partener de afaceri sau cu cineva drag.

aida-focsani-2

La ultima vizită mi-am comandat Quesadilla (se vede în prima poză). Absolut delicios. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa bucătarului și a servirii.

aida-focsani-3

facebook.com/aidarestaurant | restaurantaida.ro | 0728.107.604; 0337.401.784

 

Scrie un comentariu