Primul an în echipa Apan

În urmă cu un an intram în echipa Apan. Până la momentul acela tot ce știam despre cel mai mare grup auto din regiune era numele managerului general și că îi consideram concurență. Azi văd lucrurile din jur… cu alți ochi. Chiar mă gândeam de curând. Suntem aici, la Apan Cars, personalități și temperamente diferite. Exact cum trebuie să existe într-o echipă compactă și eficientă. Și chiar îmi place să lucrez cu cei din jurul meu.

Nu aș vrea să scriu acum nici despre faptul că directorul general Apan este în Top 300 Capital (din afaceri legale, un adevărat reper pentru mediul de business local), nici să îmi permit să fac aprecieri despre creșterea sensibilă și sănătoasă pe care o înregistrează grupul Apan.

Dar un lucru e cert. Nu mi-e jenă să îi privesc în ochi. Într-una dintre primele zile, după câteva ore de lucru în fața unui monitor de PC, îmi odihneam ochii și am fost atenționat că pare că stau degeaba (în caz că cineva s-ar uita în interior prin geamurile sediului unde lucrez).

Atunci am spus ceea ce aș spune și azi. Atât timp cât îmi fac treaba bine, am rezultate, ofer respect și îmi place să cred că influențez pozitiv echipa, pot privi pe oricine în ochi și nu am de ce să mă eschivez.

Începutul a fost dificil pentru mine. Pentru că veneam după 13 ani de experiență în vânzări și am venit cu unele idei preconcepute. Dar a trebuit să o iau de la capăt cu mai multe aspecte. Și nu îmi pare rău.

Chiar nu vreau să fiu siropos, dar îi mulțumesc dnei director de vânzări Alexandrina Cristea pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o acum un an. Nu sunt genul care să dedic osanale șefilor dar apreciez stilul doamnei și o consider în carieră un model de urmat.

Scrie un comentariu