De ce trebuie să-ți instalezi chiar azi aplicația Spot – Brăila Mall & Shopping City Galați

Dacă faci cumpărături în cele mai importante două centre comericale din Brăila și Galați, ai nevoie de aplicația Spot. Cu ajutorul ei vei avea acces la noutăți și oferte exclusive pe baza programului de fidelizare MySpot.

Aplicația este disponibilă gratuit în Google Play pentru dispozitivile Android și în AppStore pentru iPhone și iPad. Instaleaz-o acum și primești 100 de puncte bonus.

Ok. Ți-ai instalat aplicația. Ce urmează?

  • îți crezi un cont – foarte simplu și rapid
  • te autentifici în aplicație în contul tău
  • faci cumpărături 😉
  • scanezi bonul de la fiecare cumpărătură făcută în Shopping City Galați și Brăila Mall
  • acumulezi puncte care îți aduc unul din trei posibile statusuri: Select Spot, Premium Spot și Elite Spot

Beneficii

  • Select Spot: reduceri între 3 și 5% + notificare evenimente, promoții și noutăți exclusive + WiFi gratuit în mall
  • Premium Spot: reduceri între 6 și 10% + evenimente organizate exclusiv pentru invitați
  • Elite Spot: reduceri între 10 și 15%

Cardurile cadou BRĂILA MALL

Schimbă-ţi experienţa de shopping cu voucherele cadou Brăila Mall! Dacă eşti în căutarea cadoului potrivit, Brăila Mall vine cu veşti bune.

Oferă-le celor dragi libertatea de a alege cu voucherele cadou Brăila Mall, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care ȋţi vor mulţumi.

Dacă vorbim despre cadouri, posibilităţile sunt nelimitate. Magazinele din Brăila Mall vin cu propuneri pentru aniversarea celor dragi, sărbători sau orice moment ȋn care ȋţi doreşti să dăruieşti: haine şi accesorii ȋn tendinţe, cele mai practice articole sportive, jucãria mult aşteptată. Poți alege dintre patru tipuri de vouchere: 30 lei, 50 lei, 100 lei si 200 lei şi le pot achiziţiona de la Biroul de Informaţii Brăila Mall.”

Info: braila-mall.ro/voucher

Cardurile cadou SHOPPING CITY GALAȚI

Alegerea perfectă pentru orice ocazie! Daca ești în căutarea cadoului potrivit, Shopping City Galati îți oferă soluția perfectă pentru a dărui bucurii. Oferă-le celor dragi libertatea de a alege exact ce-și doresc cu cardurile cadou, iar ei se vor
bucura de o sesiune de shopping pentru care îți vor mulțumi.

Practic și elegant, cardul cadou poate fi utilizat în magazinele partenere Shopping City Galați. Cei dragi pot găsi cadoul perfect pentru aniversări, sărbători sau alte ocazii frumoase; îmbrăcăminte, accesorii bijuterii, produse cosmetice, jucării sau articole sportive.

Cardurile cadou sunt disponibile în varianta de 50 lei, 100 lei, 200 lei sau 300 lei și pot fi achiziționate
de la Biroul de Informații Shopping City Galați cu plata cash sau card.

Info: shoppingcitygalati.ro/card-cadou

Aplicația SPOT este disponibilă și în alte mall-uri din țară (în total 15 centre comerciale), cu aceleași experiențe exclusiviste.

Scrie un comentariu