Cum poți obține online vinieta de Bulgaria, cu o simplă plată cu cardul

Vinieta este necesară la tranzitarea Bulgariei folosind rețeaua sa de drumuri. Ea se poate cumpăra de la chioșcurile de la intrare în țară. Dar din păcate în Bulgaria plățile cu cardul sunt rare iar aceste punct de vânzare nu acceptă decât plata cash. Așa că vă recomand să accesați bg-vignette.com, unde puteți obține o vinietă pentru o săptămână, o lună, trei luni, un an sau pentru un weekend. Plata se poate face online, cu cardul bancar (în Lei sau Euro). Este bine să tipăriți vinieta și chitanța pentru plata online.

3 comentarii

 1. Draga Alex Neagu,
  Multumim pt informatiile legate de obtinerea vinietei pt Bulgaria.
  Am o singura observatie: mai cinstit si mai corect era sa furnizezi link-ul oficial al vamii bulgare, astfel incat sa nu platesti sume in plus pentru obtinerea vinietei, unor intermediari care profita de nestiinta unora sau altora!
  Pt. cei interesati, acest link este: https://web.bgtoll.bg/. Pe aceasta cale plata se reduce chiar si cu 50%, functie de perioada pt care este solicitata.
  Drum bun tuturor!

  • Constantin Croitoru

   Mulțumesc pentru sfat doamna Mirela,eram gata să plătesc pe alt sit,noroc ca am văzut indicația s-voastră și am economisit 40 ron pentru vineta pe o lună. Sănătate!

 2. Mulțumesc frumos MirelaR pentru pontul furnizat. Eram la o secunda de a plăti vigneta folosind alte site-uri care percep comisioane. La data scrierii acestui mesaj tin sa precizez ca am plătit fix 15 leva( 37,8 lei) nimic în plus.

Scrie un comentariu