10 motive pentru care imi petrec concediul pentru al treilea an consecutiv la acelasi hotel

Hotel Kristal din Nisipurile de Aur, Bulgaria este de departe alegerea mea numarul 1 cand vine vorba de concediul la mare. In continuare iti voi enumera 10 motive pentru care nu voi mai alege vreodata sa imi petrec concediile in Romania.

  1. Cele 4 stele cu care hotelul este cotat sunt acordate strict pe baza calitatii serviciilor (nu ca in Romania). Camerele sunt spatioase, decorate elegant si… izolate fonic.
  2. Serviciile sunt all-inclusive. Adica poti manca si bea oricat/oricand. Partea interesanta e ca nu au pus accent doar pe cantitate, ci si pe calitate. Mesele au seri tematice (bucatarie italieneasca, romaneasca etc.)
  3. Personalul este foarte amabil si instruit sa zambeasca. Stiu, poate parea banal, dar dupa ce relationezi cu vanzatoarele si casierele plictisite de pe la noi, incepi sa apreciezi si aspectul asta.
  4. Este plin de tineri. Intreaga statiune de fapt este recunoscuta pentru cluburi si party-uri.

[smartads]

 1. Foarte aproape de plaja (aprox. 500 m).
 2. Parcarea hotelului este pazita non-stop. Evident nu se fura masini. Zvonurile conform carora nu e sigur sa te duci cu masina in Bulgaria sunt inventate cel mai probabil de romanii frustrati ca isi pierd clientii.
 3. Te surprinde. Exista promotii de care afli de abia cand incepi sa beneficiezi de ele, nu sunt neaparat promovate in oferte. Exemplu: bauturi gratuite, seri festive sau jocuri la piscina.
 4. Internet gratuit wireless in lobby si contra-cost prin cablu + Aer conditionat perfect functional in camera.
 5. Aproape de granita cu Romania. Distanta de doar 280 km de Bucuresti si 145 km de Constanta.
 6. Poti face rezervarea folosind datele cardului tau de credit sau de debit, fara sa ti se blocheze vreo suma de bani de pe el. Plata efectiva a cazarii o faci in ultima zi (la decazare) cash in leva sau cu cardul.

In caz ca ti-am idei, un calcul de pret poti face aici. La fel si rezervarea

 

 

Scrie un comentariu