Idee de shopping: Colecţie nouă de sacouri şi paltoane pentru bărbaţi

Azi vă voi vorbi despre ținute bărbătești pentru cei care chiar pun accent pe imaginea lor. Și mă voi axa pe sacouri și paltoane. Acestea reprezintă o completare a ținutei casual sau business şi vă permit să beneficiați de confort în perioade reci, păstrându-vă un stil chic. Sacoul sau paltonul bărbătesc trebuie privite ca o piesă de investiții, fiind un element atemporal, care poate fi purtat ani. Și căutând ceva timp pe net un magazin care să îmi prezinte încredere, unde să îmi placă produsele, dar și prețul, am descoperit antoniogatti.ro.

Mi-am comandat mai multe produse și sunt mulțumit. Imediat vă dau câteva argumente pentru care voi mai cumpăra din acest magazin online.

Colecţie nouă de sacouri

Mi-au plăcut în mod special sacourile din noua colecţie. Au culori în trend, accent pe contraste şi croieli vintage, fiind îndrăgite în special pentru croiului slim fit, cambrat. Se pot purta la birou zi de zi sau la întâlniri de afaceri. Produsele sunt rezultatul unui lung proces de cercetare in rândul bărbaţilor care se îmbracă smart casual sau business.

Preţuri de producător

În primul rând Antonio Gatti este producător şi asta se reflectă în preţul accesibil. Şi este un producător care pune accent pe a nu face rabat de la calitate.

Materiale de cea mai bună calitate

Pentru confecționarea produselor se foloseşte atât stofă de înaltă calitate (import Italia), cât şi lână şi asta se observă de la prima atingere, dar şi: caşmir, lână merino, puf de gâscă extra, fermoare marca YKK, nasturi metalici etc.

Fabricat în România

Pe o piaţă invadată de produse de import, mai mult sau mai puţin de calitate, de ce să nu încurajăm economia locală? Vorbim despre o firmă care plăteşte taxe şi impozite aici, în ţara noastră, şi are angajaţi în care a investit. Cu atât mai mult cu cât România are o istorie în producţia de textile de calitate.

De ce să cumperit un palton sau un sacou în perioada caldă a anului

În primul rând pentru că beneficiezi de preţuri mult reduse, dar şi pentru că ai toate şansele să găseşti o varietate mai mare de modele şi mărimi.

Transport

Livrarea se face gratuit prin Cargus, la o adresă din aria de acoperire a curierului, în maxim 48 de ore.

Scrie un comentariu